Stäng
KOSTTILLSKOTT / Muskelbyggnad / Aminosyror / Self Omninutrition BCAA:1000 120 tab
Self Omninutrition BCAA:1000 120 tab
Self Omninutrition BCAA:1000 120 tab

Self BCAA 1000 är ett kosttillskott som innehåller de grenade aminosyrorna i välsmakande tuggbara tabletter. Varje tablett innehåller 1000 mg BCAA i ett 2-1-1-förhållande och har en smak av röda bär. Self BCAA 1000 är goda tuggtabletter med muskelbyggande protein i form av de grenade aminosyrorna leucin, valin och isoleucin. Tuggtabletterna erbjuder inte bara ett roligare alternativ att få i sig BCAA, utan är även otroligt smidiga att ha med sig på resande fot. Self BCAA 1000 går även bra att använda som ett sockerfritt alternativ till vanligt godis och kan även ätas i samband med mat för att höja upp proteinintaget.

Aminosyror är nödvändiga för att bygga och underhålla muskelmassan. BCAA utgör tredjedel av muskelproteinerna och är sammansatta av tre essentiella aminosyror leuicin, isoleucin och valin.

  • Främjar muskeltillväxt
  • Snabbar upp muskelupphämtningen
  • Höjer muskelenergin
  • Förbättrar proteinupptaget
  • Minskar muskeltrötthet

De är viktiga eftersom kroppen inte kan producera dem själv, i den meningen att de måste komma med maten eller kosttillskott. Av dessa tre aminosyror som verkar erbjuda den största fysiologiska fördel för proteinsyntes är leucin, medan isoleucin främjar upptaget av glukos i celler. Valin används främst för muskelåterhämtning, reparation vävnad och kvävebalans.


Doseringsförslag:
6 tabletter före, under eller efter fysisk aktivitet, eller vid behov under dagen.

Storlek:
120 tabletter.

 

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Self Omninutrition BCAA:1000 120 tabFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.