Stäng
GROOMING / Ansikte / Hudvårdskit / Recipe for men Best Practice Box
Recipe for men Best Practice Box
Recipe for men Best Practice Box

Recipe for men Best Practice Box är ett hudvårdskit med det bästa från de bästa! Perfekt att ge bort i sin snygga presentkartong eller, för dig som är i farten, chansen till en enkel, snabb och smidig lösning där du sparar 14% jämfört med om du köper produkterna var för sig! 

Facial Cleanser är en skön, djupverkande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts i porerna. Tar bort överskottssebum och motverkar glansig hy. Icke uttorkande - sebumbalanserande. Förbereder huden för rakning. Används på morgonen innan rakning eller närhelst huden känns fet och/eller oren.

Alcohol Free Antiperspirant Deodorant är en alkoholfri deodorant och en effektiv antiperspirant som håller dig torr i minst 24 timmar och även hindrar kraftiga svettningar utan att hindra kroppens naturliga transpiration. Skyddar mot dålig lukt genom att neutralisera bakterier. Absorberas snabbt och kladdar inte.

Facial Moisturizer är en skön fuktkräm som används efter rakning och/eller närhelst huden känns torr och livlös. Med svart te som skyddar och bekämpar fria radikaler. Ger maximal fukteffekt och energi.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Recipe for men Best Practice BoxFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.