Stäng
GROOMING / Ansikte / Ansiktsrengöring / FLORIS LONDON The Gentleman Face Wash 150 ml
FLORIS LONDON The Gentleman Face Wash 150 mlFLORIS LONDON The Gentleman Face Wash 150 ml
FLORIS LONDON The Gentleman Face Wash 150 ml

Floris The Gentleman Face Wash 150 ml - Om du bara tvättar huden med tvål och vatten kommer den vara torr på vissa ställen och fet på andra ställen - men det undviker du med en bra ansiktstvål som denna från The Gentleman Floris.

denna produkt rensar bort överflödigt fett och talg från huden. Förhindrar föroreningar och förbättrar huden. Denna ansiktstvätt är milt skummig och rengör huden, samt har en uppfriskande effekt. Den innehåller extrakt av vide, humle och havre, som mjukar upp huden och lämnar den med en känsla av komfort.

Rensen fungerar naturligt exfolierande och rensar porerna. Det har också anti-inflammatoriska egenskaper, vilket bidrar till att lindra irritation på känslig och även torr hud! Den perfekta användning före rakning.

Används enligt följande: - Massera in en liten mängd i den varma huden - Undvik ögonområdet - Tvätta med varmt vatten - Använd sen morgon och kväll

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på FLORIS LONDON The Gentleman Face Wash 150 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Används med

Sale
-50%
FLORIS LONDON The Gentleman Shaving Oil 30 ml
169 kr
339 kr
Floris The Gentleman Shaving Oil 30 ml - Med en rakningsolja som denna är även känslig och torr hud säker för en...