Stäng
GROOMING / Doft / Deodoranter / Baldessarini Ultimate Deo Stick 75 ml
Baldessarini Ultimate Deo Stick 75 ml
Baldessarini Ultimate Deo Stick 75 ml

Baldessarini Ultimate Deo Stick handlar om att ta tillvara på alla stunder och njuta av livet genom att utstråla en kraftfull profil, sticka ut och stiga till nya höjder. Baldessarini-mannen har den ultimata livsstilen då han urskiljer de ultimata stunderna och tar tillvara på dem fullt ut. Baldessarini Ultimate är doften som utstrålar en imponerande självsäkerhet, maskulin pondus och pulserande energi. Doftens bärare är aldrig rädd för direkt jämförelse, eftersom han alltid är den slutgiltiga segraren. Baldessarini Ultimate är en extraordinär och överraskande upplevelse för sinnena. Den kryddiga metalliska fräschheten av peruansk kryddpeppar i samverkan med bergamott och citrus presenterar en briljant öppning i en spännande kontrast och harmoni med maskulint läder. Ett samspel mellan energi och särskiljande värme.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Baldessarini Ultimate Deo Stick 75 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Används med

Sale
-50%
Baldessarini Nautic Spirit EdT 50 ml Spray
295 kr
590 kr
Baldessarini Nautic Spirit EdT är en doft som förenar de olika aspekterna av en dag ombord på en segelbåt.
Sale
-50%
Baldessarini Nautic Spirit Shower Gel 200 ml
98 kr
196 kr
Baldessarini Nautic Spirit Shower Gel är duschgel med en doft som förenar de olika aspekterna av en dag ombord på en...