Stäng
GROOMING / Rakning / Rakblad / Gillette Fusion ProGlide Power rakblad 4-pack
Gillette Fusion ProGlide Power rakblad 4-pack
Gillette Fusion ProGlide Power rakblad 4-pack

Batteridrivna Fusion ProGlide's nya Low Cutting Force rakblad med tunnare, finare kanter (första fyra bladen vs. Fusion) och vårt avancerade lågresistenta lager dras lätt genom håret för mindre drag och slit än Fusion. En bladstabilisator sörjer för komfort med optimalt mellanrum mellan bladen som gör det möjligt för bladen att justeras efter konturerna i mäns ansikten. Dessutom förbereder de strömlinjeformade Comfort Guard-kanaler för rakning genom att skapa optimal kontakt med bladen och sträcker huden för en nära och bekväm rakning. Det förbättrade lubrastrip (vs. Fusion) är fyllt med mineraloljor och smörjande polymer som gör att rakhyveln rör sig lättare över huden, även vid repeterade dragningar. Kraft. Prestanda. Precision. Det är på tiden att du upplever Gillette's bästa rakupplevelse någonsin.

  • 2x mer bekväm än MACH3* (*under rakning).
  • Nya Low Cutting Force-rakblad med tunnare, finare kanter (första fyra bladen vs. Fusion) och vårt avancerade lågresistenta lager dras lätt genom håret för mindre drag och slit än Fusion.
  • Förbättrad precisionstrimmer med ett förstärkt blad, en kam för att bättre anpassning till långa hår samt mellanrum för genomsköljning.
  • Den innovativa MicroComb som bara finns på den batteridrivna Gillette Fusion ProGlide-rakhyveln hjälper till att styra hårstråna mot bladen.
  • Alla Fusion-rakblad kan användas med samtliga Fusion-rakhyvlar.

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Paraffinum Liquidum, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis, BHT

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.Används med

Try it! -20%
Gillette Fusion 5 Power rakblad 4-pack
Från 150 kr
188 kr
Rött pris gäller en gång vid start av prenumeration.
Gillette Fusion Power-rakbladet är ett precist raksystem med en avancerad design för att ge dig ett optimalt resultat.
Try it! -20%
Gillette Fusion 5 Ultra Moisturizing Gel 200 ml
Från 51 kr
64 kr
Rött pris gäller en gång vid start av prenumeration.
Gillette FusionProGlide cooling shave gel har en kylande formula som hjälper din hud att kännas fräsch under hela...