Stäng
GROOMING / Rakning / Rakblad / Gillette Fusion 5 ProGlide rakblad 4-pack
Gillette Fusion 5 ProGlide rakblad 4-packGillette Fusion 5 ProGlide rakblad 4-packGillette Fusion 5 ProGlide rakblad 4-pack
Gillette Fusion 5 ProGlide rakblad 4-pack

Gillette Fusion ProGlide's nya Low Cutting Force rakblad med tunnare, finare kanter (första fyra bladen vs. Fusion) och vårt avancerade lågresistenta lager dras lätt genom håret för mindre drag och slit än Fusion. En bladstabilisator sörjer för komfort med optimalt mellanrum mellan bladen som gör det möjligt för bladen att justeras efter konturerna i mäns ansikten. De strömlinjeformade Comfort Guard-kanaler förbereder för rakning genom att skapa optimal kontakt med bladen och sträcker huden för en nära och bekväm rakning. Det förbättrade lubrastrip (vs. Fusion) är fyllt med mineraloljor och smörjande polymer som gör att rakhyveln rör sig lättare över huden även vid repeterade dragningar.

  • 2x mer bekväm än MACH3* (*under rakning)
  • Nya Low Cutting Force-rakblad med tunnare ger mindre drag och slit än Fusion.
  • En bladstabilisator sörjer för komfort med optimalt mellanrum mellan bladen som gör det möjligt för bladen att justeras efter konturerna i mäns ansikten.
  • Förbättrad precisionstrimmer med ett förstärkt blad, en kam för att bättre anpassning till långa hår samt mellanrum för genomsköljning.
  • Alla Fusion-rakblad kan användas med samtliga Fusion-rakhyvlar.

PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Paraffinum Liquidum, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis, BHT

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.Används med

Try it! -20%
Gillette Fusion 5 Ultra Moisturizing Gel 200 ml
Från 51 kr
64 kr
Rött pris gäller en gång vid start av prenumeration.
Gillette FusionProGlide cooling shave gel har en kylande formula som hjälper din hud att kännas fräsch under hela...