Stäng
GROOMING / Rakning / Efter rakning / L'Occitane Cade Men After Shave Balm
L'Occitane Cade Men After Shave Balm
L'Occitane Cade Men After Shave Balm

L'Occitane Cade Men After Shave Balm är en After- shave balm är en blandning av sheasmör och björk savextrakt som hjälper att motstå rodnad, rakhyvel bränna och känslan av strävhet. Cade innehåller extrakt av enbär, sandelträ, immortelle och rosmarin som renar och lugnar huden. En flytande konsistens som absorberas snabbt.

En vild enbärsbuske som kallas "CADE" växer i de Provencalska sluttningarna. I hundratals år har hårt arbetande män använt dess eteriska olja för att jämna ut, mjukgöra och skydda deras ansikten från sol och vind. Cade serien innehåller complexa aktiva ingredienser från eteriska oljor av Cade, Sandelträd, Immortelle och Romero.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på L'Occitane Cade Men After Shave BalmFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Används med

Sale
-30%
L'Occitane Cade Men Shaving Bowl
206 kr
295 kr
L'Occitane Cade Men Shaving Bowl är en praktisk och elegant skål som livar upp den traditionella rakskålen.