Stäng
GROOMING / Kropp / Hårborttagning / Veet Men Hårborttagningskräm för män i dusch 150 ml
Veet Men Hårborttagningskräm för män i dusch 150 ml
Veet Men Hårborttagningskräm för män i dusch 150 ml

Veet Man In Shower Hair Removal Cream är en hårborttagningskräm framtagen för män. Används i första hand för att ta bort hår på bröstkorg, rygg, armar och ben. Används i duschen och lämnar din hud mjuk och hårlös. Läs alla anvisningar i bruksanvisning före användning.

Användning:

1. Applicera att jämnt lager kräm på torr hud med svampens färgade sida, innan du duschar. Gnugga inte in krämen. Se till att alla de håren du vull få bort är täckta. Tvätta bort krämen från händerna.

2. Vänta minst 1 minut innan du kliver in i duschen.

3. Duscha som vanligt. Undvik att krämen kommer i kontakt med direkta vattenstrålar, under de första 2 minuterna i duschen. 

4. När krämen har varit på huden i 3 minuter, ta bort krämen från ett litet testområde med den vita sidan av svampen. Om håren lossnar lätt, tar du bort resten av krämen. Om dina hår är envisa kan du låta krämen verka i ytterligare 3 minuter men inte längre. Krämen får inte vara på huden längre än 6 minuter. 

5. Skölj ordentligt så krämen tas bort helt och torka sen huden.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Veet Men Hårborttagningskräm för män i dusch 150 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.

Taggar