Stäng
GROOMING / Kropp / Dusch & Bad / Baldessarini Nautic Spirit Shower Gel 200 ml
Baldessarini Nautic Spirit Shower Gel 200 ml
Baldessarini Nautic Spirit Shower Gel 200 ml

Baldessarini Nautic Spirit Shower Gel är duschgel med en doft som förenar de olika aspekterna av en dag ombord på en segelbåt. Exotisk passionsfrukt och saftig mango står för de fruktiga, uppfriskande stänken från vågorna. Hjärtnoten är curryblad som ger kompositionen mångfacetterade doftkomponenter med peppriga, hartsartade och något citrusaktiga noter som har en unikt exotisk kryddighet. I kombination med ingefära och kardemumma är resultatet en mild, kryddig harmoni som återspeglar de varma och eleganta materialen som används för att bygga en segelbåt. Basnoten kulminerar mysk och sandelträ och sedan återfinns även en aning av varumärkets signaturingrediens – patchouli. Denna sammansättning ger doften en ytterst elegant och varm not som påminner om de sista solstrålarna på solkysst hud när dagen går mot sitt slut.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Baldessarini Nautic Spirit Shower Gel 200 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Används med

Sale
-50%
Baldessarini Ultimate Deo Stick 75 ml
138 kr
276 kr
Baldessarini Ultimate Deo Stick handlar om att ta tillvara på alla stunder och njuta av livet genom att utstråla en...
Sale
-50%
Baldessarini EdC Vapo 75 ml Spray
380 kr
760 kr
Baldessarini EdC Spray är Eau de Cologne för den sofistikerade mannen som kräver det bästa och har...
Sale
-50%
Baldessarini Nautic Spirit EdT 50 ml Spray
295 kr
590 kr
Baldessarini Nautic Spirit EdT är en doft som förenar de olika aspekterna av en dag ombord på en segelbåt.