Stäng
GROOMING / Skägg & Mustasch / Skäggkit / Mr Natty Scrubs Up Proper Pack
Mr Natty Scrubs Up Proper Pack
Mr Natty Scrubs Up Proper Pack

Scrubs Up Proper Pack är den fenominala presentförpackningen från Mr Natty. Är idealisk för alla män! Den perfekta presenten till din make, pojkvän, pappa eller någon annan du älskar. Kitet innehåller två läckra produkter:

1) Shipwreck Soap, 100 gram. Shipwreck Soap är en handgjord och kallpressad ansiktsrengöring som har en klassisk doft av patchouli och vetiver. Den är super lätt att använda och perfekt för den dagliga morgon- och kvällsrutinen.

2) Mr Natty Shave Oil 30 ml ger huden fukt och hindrar den från att bli torr och irriterad! Med hjälp av närlliggande ingerdienser mjukgörs skägget, vilket garanterar rakhyveln en mycket bra glid - och en mycket bekväm och nära rakning.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Mr Natty Scrubs Up Proper PackFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Används med

Sale
-60%
Mr Natty Ace Fighter Pilot Care Package
236 kr
592 kr
Mr Natty Ace Fighter Pilot Care Package är en toppläcker och mycket maskulin presentförpackning från Mr Natty, som...
Sale
-60%
Mr Natty Bring Me Sunshine Beard Elixir 10 ml
51 kr
129 kr
Mr Natty Franks Beard Elixir - Bring Me Sunshine är en superläcker och väldofftande skäggolja för att ta hand om ditt...
Sale
-60%
Mr Natty Dub 100 ml
90 kr
225 kr
Mr Natty Dub är det bästa av två världar, produkten kan användas för styling av både kort och långt hår.
Sale
-60%
Mr Natty Emergency Flair KIT
139 kr
349 kr
Denna presentförpackning innehåller allt du behöver för att få en fin , mjuk och välvårdade skägg .