HERRAPOTEK / Övrigt Apotek / Linsvätska / Bausch & Lomb Sensitive Eyes Saltlösning 240 ml
Bausch & Lomb Sensitive Eyes Saltlösning 240 ml
Bausch & Lomb Sensitive Eyes Saltlösning 240 ml

Bausch & Lomb Sensitive Eyes Saltlösning är en steril sköljvätska avsedd för sköljning av mjuka kontaktlinser innan isättning. Den är isoton-buffrad och konserverad med DYMED, ett unikt konserveringsämne. Resultatet är en PH-balanserad och mild saltlösning som även innehåller Kalium, ett ämne som återfinns naturligt i dina tårar. En saltlösning som du också kan använda till att lösa upp enzymatiska rengöringstabletter i för mjuka linser. Obs! Sensitive Eyes Saltlösning är inte för desinfektion eller för att förvara linser i utan endast för sköljning. 

Hantering: Tvätta och skölj alltid händerna innan du hanterar dina linser. Flaskan ska alltid vara väl sluten då den inte används. Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Innehåll: En steril, isoton, buffrad lösning som innehåller borsyra, natriumborat, kaliumklorid, natriumklorid, disodium edetate och konserverad med DYMED (polyamonopropyl biguanid) 0,00003%.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Bausch & Lomb Sensitive Eyes Saltlösning 240 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng