Stäng
HERRAPOTEK / Munhygien / Sluta röka / Nicorette Medicinskt tuggummi 2 mg 105 st
Nicorette Medicinskt tuggummi 2 mg 105 st
Nicorette Medicinskt tuggummi 2 mg 105 st

NICORETTE® tuggummi är produkten för att hjälpa dig att kontrollera ditt nikotinintag oavsett om du trappar ned med en cigarett åt gången eller om du slutar för alltid. Genom att ge dig kontroll över hur mycket nikotin du använder kan du effektivt hantera dina abstinenssymptom när de uppkommer. När det används på rätt sätt kan NICORETTE® tuggummi öka dina chanser att lyckas med att sluta röka. Varje tuggummi tillför en kontrollerad mängd nikotin i din kropp som räcker till för att tillfredsställa suget, men inte lika mycket som en cigarett. Så om du är förberedd och redo med NICORETTE® tuggummi, minskar risken för att du ska drabbas av röksug. Du kan också se till att du får i dig tillräckligt med nikotin för att tillfredsställa röksuget – det är bara att välja mellan styrkorna 4 mg eller 2 mg, beroende på hur mycket du röker.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Nicorette Medicinskt tuggummi 2 mg 105 stFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.