Stäng
GROOMING / Ansikte / Mun & Tänder / Rapid White Travel Tooth Whitening Pen
Rapid White Travel Tooth Whitening Pen
Rapid White Travel Tooth Whitening Pen

Rapid White Travel Tooth Whitening Pen är en skonsam behandling utan peroxid som bleker tänderna upp till x4 under en vecka behandling. Rapid White 1 Week Tooth Whitening System är inspirerad av behandlingar som är tillgängliga på tandläkarmottagningar. Pennan är enkel att använda och kan punktbehandla vissa områden. Den är även smidig och lätt att ta med sig. 

Borsta försiktigt tänderna först för bästa resultat. Placera pennan i lodrät vinkel med Acceleratorn i nedersta änden. Vrid på mitten av pennan för att öppna Acceleratorn och applicera med penseln på varje tand som ska behandlas. Sätt tillbaka locket ordentligt. Omedelbart efter appliceringen, vrid på pennans mitt och öppna Whitening Gel. Applicera blekningsgelen och pensla på ett lager på varje tand som ska behandlas. Sätt tillbaka locket ordentligt.

Håll undan läpparna och tungan ifrån tänderna under appliceringen och 30 sekunder efteråt. Låt behandlingen verka i 5 till 10 minuter och borsta slutligen med Rapid Whitening blekningstandkräm.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Rapid White Travel Tooth Whitening PenFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Används med

Sale
-20%
Rapid White 1 Week Tooth Whitening System
151 kr
189 kr
Rapid White 1 Week Tooth Whitening System är en skonsam behandling utan peroxid som bleker tänderna upp till 4 gånger...
Sale
-20%
Rapid White 2 Week Tooth Whitening System
231 kr
289 kr
Rapid White 2 Week Tooth Whitening System är en skonsam behandling utan peroxid som bleker tänderna upp till åtta...
Sale
-20%
Pusher 20X Can Spraywax 300 ml
199 kr
249 kr
Pusher 20X Can Spraywax är helrätt för dig! Denna sprejvax ger dig en hård formbar stadga samtidigt som den är lätt...
Try it! -50%
Rapid White Whitening Toothpaste 100 ml
Från 44 kr
88 kr
Rött pris gäller vid start av prenumeration.
Rapid White Daily Toothpaste är en avancerad, snabbverkande och långverkande tandkräm som aktivt avlägsnar...