KOSTTILLSKOTT / Vitaminer & mineraler / Multivitamin / MittVal Sport 100 st
MittVal Sport 100 stMittVal Sport 100 stMittVal Sport 100 st
MittVal Sport 100 st

MittVal SPORT är kosttillskott för män som tränar regelbundet och innehåller bl.a. magnesium, selen samt vitaminerna C och E som behövs för kroppen vid träning. Magnesium bidrar till normal energiomsättning, normal muskelfunktion och till nervsystemets normala funktion. Dessutom bidrar magnesium till att minska trötthet och utmattning. Innehåller antioxidanter så som vitamin C och E samt selen som alla bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Vitamin C bidrar även till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning.

1-2 tabletter dagligen i samband med måltid. Sväljes hel med vätska. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Vitaminer: Se bild 2. Mineraler: se bild 3.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på MittVal Sport 100 stFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng