PrenumerationsSVILLKOR

allmänt

Här presenteras de avtalsvillkor för prenumeration, betalning, m.m. som företaget Gosharp.com Nordic AB (nedan Gosharp) tillämpar och som godkänns av dig genom beställning och betalning av de varor som leverats inom ramen för prenumerationen. Gosharp äger rätt att justera villkoren och ändringar blir gällande mot prenumeranten 30 dagar efter ändring. Villkorsändringar publiceras här på gosharp.se/Prenumerationsvillkor. För att prenumera på varor hos oss måste du ha fyllt 18 år. Se Övriga köpvillkor här.

 

ORDERBEKRÄFTELSE

När vi mottagit din beställning skickas det inom kort ut en orderbekräftelse till din e-post. Där finns information om din beställning och vald leveransfrekvens. Kontrollera alltid din bekräftelse och kontakta Medlemsservice snarast om något känns oklart. Om du önskar ändra en beställning i efterhand kontaktar ni kundtjänst med din fråga så ser vi om vi kan hjälpa dig! 

 

leveransfrekvens

När du startar din prenumeration väljer du den leveransfrekvens du önskar; varje, varannan eller var tredje månad. När du är klar går du TILL KASSAN och följer de enkla stegen för att starta din prenumeration. Sedan går din första leverans inom 24h och därefter levereras dina varor på samma datum varje leveranstillfälle. Om du påböjar ytterliggare en prenumeration kommer den första leveransen att skickas ut omgående till dig. Den andra leverensen av din nya prenumeration kommer sedan att skickas samtidigt som den prenumeration du hade tidigare, om vald leveransfrekvens tillåter detta.

 

Tillsvidareprenumeration utan bindningstid

Prenumerationsformen hos Gosharp är tillsvidareprenumeration men utan bindningstid. Det innebär att din vara beställs och levereras löpande i enlighet med den leveransfrekvens du valt, tills dess av du avslutar prenumerationen. Genom att skapa ett konto på MINA SIDOR kan du enkelt pausa eller avsluta dina prenumerationer. Du kan ändra eller avbryta din prenumeration när du vill, men dock senast en (1) vecka före en planerad leverens. Detta av logistiska skäl.

 

betalning

Vi erbjuder dig som kund att betala direkt online med kortbetalning eller via faktura. Ingen kortavgift eller faktureringsavgift kommer att debiteras dig.

Kort: Väljer du kort kommer detta att lagras säkert hos Klarna (Se nedan). Aktuellt belopp för prenumerationsvaran kommer sedan att dras från ditt kort isamband med leverans av varan i enlighet med vald leveransfrekvens.

Faktura: Väljer du faktura skickas den till dig via mail i samband med leverans av varan i enlighet med vald leveransfrekvens. Fakturan ska sedan betalas inom 14 dagar från fakturadatum.  

För att du som konsument ska känna dig trygg när du handlar på Gosharp online samarbetar vi med Klarna för inlösen av konto-/kreditkortsbetalningar samt direktbetalningar via internetbank. Klarna garanterar snabb och säker betalning och uppfyller kraven för PCI-DSS. Klarna är certifierade av både svenska och utländska banker och kortföretag. All information som rör din betalning krypteras med SSL (Secure Sockets Layer) vid överföring till Klarna och dina kortuppgifter varken registreras eller lagras av Klarna. Observera att du måste ha målsmans tillstånd för att handla på Go sharp om du är under 18 år!

Vid order i samband med respektive leverans förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Klarna AB. Vi förbehåller oss rätten att neka köpet om kortet saknar giltighet eller om köpesumman inte finns tillgänglig för debitering.

Läs mer om Klarna här.

 

FÖRETAGSUPPGIFTER

 

GOSHARP.COM NORDIC AB

BOX 7796

103 96 STOCKHOLM

Adress returer: Lustigknoppsvägen 18, 144 62 Rönninge

Telefon: 08 - 50 90 22 20 

e-post: info@gosharp.se

Organisationsnummer: 556595-9920

Vår kundservice är öppen helgfria vardagar mellan kl 08.30-17.00. Lunchstängt 12.00-13.00.

 

Stäng