GROOMING / Hår & Styling / Hårstyling / American Crew Grooming Spray 250 ml
American Crew Grooming Spray 250 ml
American Crew Grooming Spray 250 ml

AMERICAN CREW Grooming Spray är en otroligt flexibel produkt. Använd den i fuktigt hår före styling eller när håret är torrt för att hålla frisyren och stadgan på plats. Utmärkt för grått eller tunt hår som lätt blir statiskt. Det är också en byggbar produkt, som betyder att desto mer du applicerar desto högre stadga uppnår du. Grooming Spray tvättas lätt ur utan att lämna kladdiga rester i håret. Mjukgör och bibehåller fukt. Ger glans och gör håret hanterbart och mindre flygigt. Hjälper till att skydda håret från solskador. För ökad glans och stadga. Kan användas separat till styling eller som ett finishing-verktyg följt av hårgelé med normal eller hög stadga. Spraya i vått eller torrt hår. Kamma eller borsta håret på plats för att för att skapa en mjuk och naturlig stadga.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på American Crew Grooming Spray 250 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng