GROOMING / Ansikte / Hudvårdskit / Recipe for men 3-way gift bag red
Recipe for men 3-way gift bag red
Recipe for men 3-way gift bag red

Recipe for men 3-way Gift Bag Red är produktkitet med det bästa från de bästa! Perfekt att ge bort eller, för dig som är i farten, chansen till en enkel, snabb och smidig lösning där du sparar 19% jämfört med om du köper produkterna var för sig! Allt i en riktigt snygg necessär! 

Clear Shaving Gel är en antiinflammatorisk, mjukgörande rakgel med uppfriskande doft. Hal konsistens gör att rakhyveln glider lättare över huden.

Facial Moisturizer + är en djupt återfuktande och mjukgörande kräm med Sheasmör, Aloe vera, algextrakt och olivextrakt för dig som vistas i uttorkande miljöer, duschar ofta eller har naturligt torr hy.

Facial Cleanser är en skön, djupverkande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts i porerna. Tar bort överskottssebum och motverkar glansig hy. Icke uttorkande - sebumbalanserande.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Recipe for men 3-way gift bag redFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng