GROOMING / Rakning / Efter rakning / Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Lotion Spray 30 ml
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Lotion Spray 30 ml
Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Lotion Spray 30 ml

Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Lotion Spray är en klassisk och läcker After Shave från Taylor of Old Bond Street, kända för att producera några av världens bästa rakprodukter. Detta är inget undantag utan en doft . Med en diskret doft av sandelträ som är både varm och maskulin är det den perfekta avslutningen på rakningen för den riktige gentlemannen. Sandalwood Aftershave Lotion Spray tillverkas i Storbritannien och med Taylor Old Bond Street Pure -märkningen är den helt fri från parabener. Sandalwood Aftershave Lotion Spray levereras i en praktisk glasflaska med spraytop. Doft: Sandelträ, en klassisk aromatisk citrus öppning med toppnoter av färsk citron blandas med upplyftande växtbaserade nyanser av lavendel, timjan och rosmarin. Ett fräscht, grönt blommigt hjärta av jasmin och vit cyklamen värms med en subtil kryddig not före den landar i en bas av ädelträ, mossa och bärnstens mysk.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Taylor of Old Bond Street Sandalwood Aftershave Lotion Spray 30 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng