GROOMING / Kropp / Dusch & Bad / Baldessarini Ultimate Shower Gel 200 ml
Baldessarini Ultimate Shower Gel 200 ml
Baldessarini Ultimate Shower Gel 200 ml

Baldessarini Ultimate Shower Gel handlar om att ta tillvara på alla stunder och njuta av livet genom att utstråla en kraftfull profil, sticka ut och stiga till nya höjder. Baldessarini-mannen har den ultimata livsstilen då han urskiljer de ultimata stunderna och tar tillvara på dem fullt ut. Baldessarini Ultimate är doften som utstrålar en imponerande självsäkerhet, maskulin pondus och pulserande energi. Doftens bärare är aldrig rädd för direkt jämförelse, eftersom han alltid är den slutgiltiga segraren. Baldessarini Ultimate är en extraordinär och överraskande upplevelse för sinnena. Den kryddiga metalliska fräschheten av peruansk kryddpeppar i samverkan med bergamott och citrus presenterar en briljant öppning i en spännande kontrast och harmoni med maskulint läder. Ett samspel mellan energi och särskiljande värme.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Baldessarini Ultimate Shower Gel 200 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng