GROOMING / Skägg & Mustasch / Skäggkit / Mr Natty Scrubs Up Proper Pack
Mr Natty Scrubs Up Proper Pack
Mr Natty Scrubs Up Proper Pack

Scrubs Up Proper Pack är den fenominala presentförpackningen från Mr Natty. Är idealisk för alla män! Den perfekta presenten till din make, pojkvän, pappa eller någon annan du älskar. Kitet innehåller två läckra produkter:

 

1) Shipwreck Soap, 100 gram. Shipwreck Soap är en handgjord och kallpressad ansiktsrengöring som har en klassisk doft av patchouli och vetiver. Den är super lätt att använda och perfekt för den dagliga morgon- och kvällsrutinen.

 

2) Mr Natty Shave Oil 30 ml ger huden fukt och hindrar den från att bli torr och irriterad! Med hjälp av närlliggande ingerdienser mjukgörs skägget, vilket garanterar rakhyveln en mycket bra glid - och en mycket bekväm och nära rakning.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Mr Natty Scrubs Up Proper PackFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng