GROOMING / Skägg & Mustasch / Skäggkit / Mr Natty Face Forest Soap FFS 80 ml
Mr Natty Face Forest Soap FFS 80 ml
Mr Natty Face Forest Soap FFS 80 ml

Mr Natty Face Forest Soap presentkit från är idealisk för alla män! Den perfekta presenten till dig själv, din make, pojkvän, pappa eller någon annan du älskar. Kitet innehåller två läckra produkter:

1) Shipwreck Soap är en handgjord och kallpressad ansiktsrengöring som har en klassisk doft av patchouli och vetiver. Den är lätt att använda och perfekt för den dagliga morgon och kvällsrutinen.

2) Mr Natty's Famous Beard Elixir är en skägg olja , som är gjord av läckra ingredienser som tillför näring och återfuktar ditt skägg , så det alltid ser bra ut , mjukt och välfixat . Har dofter av vetiver , enbär och bergamott . En uppsättning perfekt för den moderna mannen som vet vad han vill.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på Mr Natty Face Forest Soap FFS 80 mlFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng