HERRAPOTEK / Munhygien / Dålig andedräkt / SB12 Boost Antiplaque tuggummi 10 st
SB12 Boost Antiplaque tuggummi 10 st
SB12 Boost Antiplaque tuggummi 10 st

SB12 Boost Antiplaque tuggummi är ett patenterat sockerfritt Xcylitoltuggummi med flour som ger en fräsch smak samtidigt som den förebygger tandsten och illaluktande andedräkt med hjälp av zinkacetat, den aktiva ingrediensen i SB12 Boost. Upriskande eukalyptussmak som fräschar upp andedräkten på en gång. Motverkar fläckar på tänderna. Den ökar syraneutraliseringen och förbättrar munhälsan genom att motverka tandsten och hål. Du kan ta SB12 Boost när och var som helst – efter att du ätit lunch eller tagit en cigarett efter en kopp kaffe. SB12 Boost – fräsch andedräkt i en tugga. Lägg den i fickan och gå inte hemifrån utan att ha den med dig.

Tags:

Innehåller zink, fluorid, xylitol och eteriska oljor.

Gosharp.com garanterar att alla produkter i vår webbshop är originalprodukter. Vi kan med säkerhet lova detta eftersom vi gör alla våra inköp direkt hos varje tillverkares nordiska dotterbolag eller hos tillverkarens auktoriserade nordiska distributör.

Omdöme och betyg på SB12 Boost Antiplaque tuggummi 10 stFältet ovan gäller endast recensioner. Produktfrågor svaras via info@gosharp.se.Stäng