HERRAPOTEK / Mage & Stress / Stress- & sömnbesvär

Stress- & sömnbesvär

Klart man pallar trycket! Kör hårt! Ös på bara... Inte riktigt så vi fungerar mer än kanske periodvis, eller hur? Du ska må bra! Enkelt och självklart egentligen men idag stressar vi mer än någonsin. Vi hinner inte varva ner ordentligt, har dåliga sovrutiner, gillar och delar på sociala medier, försöker bejaka intressen och vänner samtidigt som tempot är högt på de flesta jobb. Andra orsaker till sömnproblem kan vara sena måltider, rökning, kaffe, alkohol, egen eller annans snarkning samt om du har småbarn.

Problemnen yttrar sig koncentrationssvårigehter, spända muskler, snabbare andning, rastlöshet och just sömnsvårigheter. Som vuxen behöver du sex till nio timmars sömn per dygn för att hjärnan ska få återhämta sig och bearbeta intryck. Var tredje person har sömnbesvär då och då och ungefär var tionde person får svårare besvär.  

Det finns mängder av receptfria produkter som verkar rogivande och lindrande mot sömnbesvär. Exempel på det är naturläkemedel och kosttilskott som innehåller magnesium, valerinarot, citronmeliss, johannesört, B- och D-vitaminer etc. Vi på Gosharp hjälper dig hitta dina favoriter genom ett noga utvalt sortiment av anpassade produkter för oss män. Kontakta alltid din läkare om du upplever besvären som allvarliga eller långvariga.

Stress- & sömnbesvär

2 artiklar Sortering: Popularitet Senaste Titel A-Ö Lägsta pris Antal:
Sale
Helps Stop Snoring Munspray 9 ml
Från 103 kr
129 kr
Helps Stop Snoring Munspray är snarkspray som verkar omedelbart mot snarkning genom att strama upp och ”smörja” den...
Helps Stop Snoring Munskölj 250 ml
129 kr
Helps Stop Snoring Munskölj verkar effektivt mot snarkning genom att 11 eteriska oljor smörjer och stramar upp den...


Stäng